Välkommen till PS Media

Det här är inläggets utdrag

En början på ett nytt sätt att se på världen


Den här sidan startade jag av två anledningar. Jag har varit journalist i hela mitt iv och vill fortsätta att skriva texter om det som berör mig och som förhoppningsfullt också berör mina medmänniskor. Den andra anledningen är att jag tycker framförallt markborna behöver en alternativ bevakning av den egna kommunen än det de tre aktörer som finns på marknaden åstadkommer.
Det är fritt fram att citera från mina texter men källan måste anges!

En solnedgång för länge sedan.

Författare: parsandinmedia

En livsglad pensionerad journalist som har många intressen och älskar att upptäcka nya saker.

En tanke på “Välkommen till PS Media”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: